Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses:
http://nysted2.nysted.dk/Nyhedsbreve/2018/2018-11-26/Nyhed_2018-11-26.htm

Nyhedsbrevet....
om Nysted og omegn 26. november 2018
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer.

Bestyrelsen i arbejde
At læse referatet af det seneste bestyrelsesmøde d. 13. november lyder som en tør beskæftigelse. Men kig alligevel. Der er nogle godbidder, som måske vil udløse jeres anerkendelse
 
F.eks.
har bestyrelsen afleveret sine kommentarer til kommuneplanen for de næste år, og hvis kommunalbestyrelsen hører efter, kan det ikke undgås, at der vil komme forbedringer.

Politikerne (eller embedsværket) var dristige nok til at spørge: Hvis du kunne bestemme – hvad skulle vi så have fokus på? Så nu har de i hvert fald fået ét svar på tiltalen.

Desuden
har folk fra bestyrelsen været på rundtur i Nysted by og påvist gadernes ringe tilstand. Den ansvarlige embeds-MK (Nils Rasmussen) har reageret med pæne svar, som kan læses her.

 

Vejhul, vejhuller, huller i vej, huller i vejen

Et hjertesuk, som er udsendt før!
Redaktøren beder igen om at læserne rapporterer om det de ved om begivenheder, små og store, der er åbne for offentligheden.

Redaktionen@nysted.dk
 
Billedresultat for hjerte
og så i øvrigt...
på snarligt genhør og glædelig jul, højt humør og godt nytår
 
2019

Kalenderen

Det er en god ide at læse i kalenderen en gang imellem. Her er, hvad der i øjeblikket er noteret for det næste stykke tid:

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet