Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses: http://www.nysted.dk/NOF.htm

Nyhedsbrevet....
om Nysted og omegn 12. juni 2018
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer.

Turistinformation
NOF og NET (Nysted erhvervs og Turistforening) har indledt et samarbejde om betjening af turister. Fremover vil informationsarbejdet foregå fra lokalet i havnehuset.

Samarbejdet skal bl.a. sikre, at der kan være længere åbningstider i turistinforma-tionen. Læs mere her

 
Seværdigheder i Nysted og omegn
Sommerferietiden står for døren. Hvis man vil vide hvad, der er at opleve i Nysted og omegn, er det en god ide at kigge i nedenstående kalender eller se på Nysted.dk
.

Her kan man finde et væld af oplysninger om områdets historie, natur og om aktuelle begivenheder.


 
Frivillighed!
Når politikere taler om nødvendigheden af frivilligt arbejde, tænker de vist mest på socialt arbejde. Men heller ikke NOF kan udrette noget uden frivilligt arbejde.

Man kan deltage på mange måder, lige fra passivt medlemskab af foreningen til aktiv deltagelse i driften af turistinformationen. Alle bidrag er velkomne.

Redaktøren af Nysted.dk og dette nyhedsblad ønsker sig f.eks., at nogen reagerer på de 2 medier....  alle henvendelser bliver modtaget med glæde. Så kom venligst

  • med sure opstød om fejl og mangler
  • eller ros om alle de gode ting
  • eller faktuelle oplysninger om ting, der mangler her og der

Skriv til redaktionen@nysted.dk
 

 

Nyt design af Nysted.dk
En af de ting man kunne studere nærmere er Nysted.dk. Vi er nemlig i færd med at overføre vores netsted til et andet programgrundlag.

Det gør vi af 2 grunde:

  • Det nuværende program kan ikke længere købes, og ikke mange bruger det mere. Så en evt. ny redaktør vil ikke kunne bruge programmet.
  • Vores nuværende design kan ikke tilpasse sig forskellige skærmstørrelser. Derfor skal man bladre både lodret og vandret hvis man vil se noget via en telefon eller en anden lille skærm.

Men kig her http://nysted2.nysted.dk/ og fortæl redaktøren hvad I synes om det nye design.

Vær opmærksom på, at den nye version langt fra er færdig. Der optræder både sludder, vrøvl og gamle oplysninger. Det er en langvarig opgave at overføre noget fra en platform til en anden, og redaktøren har også andet at lave.
 

 

 

 

 

 

 

Kalenderen

Det er en god ide at læse i kalenderen en gang imellem. Her er, hvad der i øjeblikket er noteret for det næste stykke tid:

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet