Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses: http://www.nysted.dk/NOF.htm

Nyhedsbrevet....
om Nysted og omegn 14. november 2017
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer"

Bosætning
Nysted Erhvervs- og Turistforening har sammen med NOF dannet en "bosætningsgruppe". Den har foreløbig præsenteret 12 tekster med gode grunde til at flytte til Nysted og omegn.
Læs dem her

 

Julebelysning
Flaggruppen har i et års tid arbejdet ihærdigt på at skaffe ny og bedre julebelysning i Nysted.
Torsdag den 16. november kl. 16.30 tændes Nysteds nye julebelysning.

I løbet af formiddagen sætter Julegruppens travle nisser julestanderne op i Adelgade og på Wichmandsvej og gør klar til tændejulelysene.

I forbindelse med tændingen, vil Flaggruppen være gerne sige tak til alle sponsorer, og være vært med gløgg og æbleskiver. Da det er 1. gang, der også er julelys på Wichmandsvej, har vi valgt at holde arrangementet der. Vi håber, du/I har tid til at kigge forbi parkeringspladsen ved Kirkens Korshærs Genbrugsbutik på Wichmandsvej kl. 16.30, hvor traktementet afholdes
 

 

Minimuseer
På rådhuset har der siden denne sommer været en forholdsvis stor udstillinger af marinebilleder. Dertil mindre udstillinger om andre lokale kunstnere og om livet på Ålholm.
Nu har vi lagt en film frem, der viser lidt af hvad der gemmer sig på Rådhuset.
Læs mere her

 
 

Blomsterløg i vejkanten
Kommunen har efterhånden beplantet de større græsarealer med påskeliljer og tulipaner. Men der er mange mindre områder, hvor vi med håndkraft kan lægge flere løg.
Nu har NOF af kommunen fået ca. 3000 løg, der på fredag skal plantes rundt om på belejlige steder.
Hvis du vil deltage i plantningen, så meld dig til Hans Jørgen Hansen (5486 4222), eller mød frem ved Adelgade 88 på fredag den 17/11 kl. 12.30.
 

Kalenderen

Det er en god ide at læse i kalenderen en gang imellem. Her er, hvad der i øjeblikket er noteret for det næste stykke tid:

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet