Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses: http://www.nysted.dk/NOF.htm

Nyhedsbrevet....
 om Nysted og omegn februar - 2016
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer

NOF-generalforsamling 2016
holdes d. 21. marts kl.10 i Nysted bådelaug. Foreløbig dagsorden og vedtægterne kan ses her.
Kommuneplanstrategi 2015-2027!
"En kommuneplanstrategi er det øverste styringsdokument i en kommune. Den lægger sporerne for den fremtidige udvikling og prioritering frem mod 2027."

Hvis man mener, der er fejl eller mangler i oplægget fra byrådet, kan man frem til uge 8 (d. 28. februar) henvende sig til kommunen ad flere kanaler.

"Både kommentarer her fra hjemmesiden, e-mails og modtagne breve vil indgå som en del af de formelle høringssvar til kommuneplanstrategien."
så det kan nås endnu.....

Og det har NOF benyttet sig af, idet foreningen har indleveret kommentarer til kommuneplanstrategien. 

 

 

Kommentarerne kan læses her -
Folketidendes omtale ses her -
og kommentarer fra Ole Pedersen i Frejlev kan læses her.

Hvad er NOF?
NOF er en forkortelse for Nysted og Omegns Fællesråd og blev etableret den 27. maj 2008, som et tværfagligt organ, der har til formål at varetage Nysted og omegns overordnede interesser og fremtidige udvikling.

NOFs hovedformål er at blive sparringspartner og talerør for områdets borgere, foreninger, organisationer og erhvervsliv i relation til den kommunen og offentligheden i almindelighed.

F. eks. driver NOF dette nyhedsbrev og hjemmesiden www.Nysted.dk og i samarbejde med Guldborgsund Kommune fra juli 2010 en Info-café i rådhusets forhal,
 

 

Ovenstående forklaring
bringes, fordi dette nummer af nyhedsbrevet, som en engangsforeteelse, bliver udsendt til en del personer, der hverken er medlem af foreningen eller abonnent på nyhedsbrevet.

Vi tilbyder dem, og alle andre interesserede, at abonnere på nyhedsbrevet, der kommer ca. 10 gange om året. Det er gratis, og man behøver ikke være medlem af NOF for at få det eller for at gøre brug af hjemmesiden. Hvis man vil abonnere på nyhedsbrevet, kan man tilmelde sig nederst på siden. Men vi ser da gerne, at man melder sig ind i NOF uanset hvor man bor.

Men hjemmesiden optager oplysninger
om alt, der rører sig i området, og som henvender sig til offentligheden. Så hvis man har arrangementer af den art, eller er erhvervsdrivende, skal man bare henvende sig til redaktionen@nysted.dk

 

 

 

Kalenderen
Det er måske en god ide at læse i kalenderen en gang imellem.
Her er, hvad der i øjeblikket er noteret for det næste stykke tid:

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet