Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses: http://www.nysted.dk/NOF.htm

Nyhedsbrevet....
 om Nysted og omegn januar - 2016
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer

Nytårshilsen fra formanden
Foreningens fungerende formand har skrevet en kort nytårshilsen til NOFs medlemmer og nyhedsbrevets læsere. Her kan man læse om kampen mod dårlige internetforbindelser og kommunens nedprioritering af områderne uden for Nykøbing m.m.

 

Film om kirkerne
I løbet af 2015 er der lagt en film om hver af egnens 10 kirker frem på You-tube. Man kan finde frem til de forskellige kirker her, hvor der også er henvisninger til andre oplysninger om kirkerne og sognene.


 

Kommuneplanstrategi 2015-2027!
"En kommuneplanstrategi er det øverste styringsdokument i en kommune. Den lægger sporerne for den fremtidige udvikling og prioritering frem mod 2027."

Hvis man mener, der er fejl eller mangler i oplægget fra byrådet, kan man frem til uge 8 (d. 26. februar) henvende sig til kommunen ad flere kanaler.

"Både kommentarer her fra hjemmesiden, e-mails og modtagne breve vil indgå som en del af de formelle høringssvar til kommuneplanstrategien."
 

Alle tiders Nysted
Vi har efterhånden fundet en del historier om gamle og nyere dage i Nysted og omegn. De er blevet samlet på en side vi kalder "Alle tiders Nysted". Bl.a. har vi lige fundet frem til barndomserindringer af Aage Grum-Schwensen, der boede i byen som barn i 1870'erne og 1880'erne.

Hvis man selv har historier fra området - og de behøver ikke at være gamle - er man velkommen til at lade os publicere dem på Nysted.dk.
 

Go-velkommen igen
I det seneste nyhedsbrev henviste vi til muligheden for at byde nye naboer velkomne med oplysninger om NOF.


Måske kunne man også henvende sig til de folk, der har boet her i mange år, men som måske ikke kender til NOF, www.Nysted.dk eller dette nyhedsbrev.

 

En quiz uden præmier
Nysted.dk indeholder ufatteligt mange oplysninger, der løbende bliver opdateret og suppleret. Til gengæld får man så det problem, at det i mængden er svært at finde det, man har brug for. Det er jo desværre umuligt at gøre alting lige tydeligt.

Men jo mere man bruger et værktøj, jo bedre bliver man til at bruge det, og her er en lille nytårsspøg, der kan hjælpe os med at blive fortrolig med Nysted.dk
 

Plakater
I "gamle dage" brugte man mange kræfter på at fremstille og opsætte plakater, der reklamerede for diverse steder, begivenheder eller muligheder. Nysted.dk bruger (små) plakater på forsiden og på kalendersiden, men der er flere andre mulige anvendelser. F.eks. kan man lægge plakater på sin Facebook-side, på sin egen hjemmeside, sende små versioner rundt med MMS eller e-post. Desuden kan man printe dem ud og klæbe dem op på sin bilrude eller hvor man nu vil.

Men man kan også få dem vist på Nysted.dk. Se nærmere her.
 

Kalenderen
Det er måske en god ide at læse i kalenderen en gang imellem.
Her er, hvad der i øjeblikket er noteret for det næste stykke tid:

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet