Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses: http://www.nysted.dk/NOF.htm

Nyhedsbrevet....
 om Nysted og omegn november - 2015
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer

Fra bestyrelsen
Efter hvert bestyrelsesmøde udsendes et referat,
som kan læses på hjemmesiden.

Det seneste møde blev afholdt d. 13. oktober

 

Julearrangementer
Nyste Erhvervs- og Turistforening har måttet opgive sit traditionelle julemarked i år. Til gengæld vil foreningen Lions Club Nysted og Nysted-slagteren arrangere marked på Gl. Torv d. 5. december.

Derudover afholdes der julekoncerter i Godsted og Nysted kirker og d. 27. november tændes juletræet i Kettinge.

Hvis nogen kender til andre arrangementer, vil redaktionen gerne høre om dem og optage dem i kalenderen.
 

Naturskov ved Maribo-søerne
Upåagtet af mange ligger der i Naturpark Maribosøerne store områder, der drives "natur-nært". Nogle skovstykker overlades helt til sig selv, og vil med tiden blive til en slags urskov, og andre steder bliver træer kun fældet enkeltvis og ikke i de traditionelle store flader.

Der arrangeres jævnligt ture rundt i "Lars Jensens Skov", der ligger lige nord for Godsted, men man kan jo også tage turen på egen hånd. Der findes en pjece, der fortæller om projektet. Den kan måske stadig fås på tryk, men den kan også hentes her i PDF-format.
 


 

Stig Weye 70 år
Udstilling på Nysted Rådhus juni-august 2016 ....

NOF planlægger efter aftale med Stig Weye en udstilling, der præsenterer Stig  Weyes kunst og billedverden på Nysteds Gamle Rådhus. Udstillingen sker for at hædre og formidle Stig Weyes kunst. Udstillingen forventes også at bidrage til at øge kendskabet til Nysted og omegn og alle dens herligheder.

NOF har fået støtte til gennemførelse af udstillingen fra Thorkild Høeghs Mindelegat og fra Guldborgsund Billedkunstråd. Og Guldborgsund Kommune stiller lokaler til rådighed i Nysted gamle Rådhus.

Stig Weye har malet en række billeder med motiver med tilknytning til lokale personer,  virksomheder,  by og natur.  Billeder som er i privat eje. Det vil naturligvis være meget værdifuldt, hvis ejerne vil låne nogle af disse billeder til udstillingen.

http://www.stigweye.dk/images/billedev.jpg

Sig goddag til nye naboer
I øjeblikket bliver der revet en del bygninger ned rundt om på egnen, men der er vistnok også kommet lidt mere gang i boligsalget. Det betyder, at nogle af os får nye naboer. Måske var det en ide at hilse pænt på dem, byde dem velkommen og så lige stikke dem en lille besked, der fortæller dem om NOF, www.nysted.dk og dette nyhedsbrev.

Her kan man finde en lille "reklame-skrivelse", som man selv kan udskrive.
 

Sig god jul til hinanden....
Ja! det må man selvfølgelig selv om, men NOF og redaktionen siger i hvert fald god jul og godt nytår sådan lidt i god tid ......
 

Kalenderen
Det er måske en god ide at læse i kalenderen en gang imellem. Her er hvad der i øjeblikket er noteret for det næste stykke tid:

 

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet