Dette link fører frem til en side, hvorfra nyhedsbrevet også kan læses: http://www.nysted.dk/NOF.htm

Nyhedsbrevet....
 om Nysted og omegn
juli - 2015
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer

Fra bestyrelsen
NOFs formand Mogens Lundh, har på grund af sygdom midlertidigt neddroslet sit arbejde i foreningens ledelse. Næstformand Karl Krarup er fungerende formand og Finn Rossdahl er indtrådt i bestyrelsen.  
Borgerservice & Skanseområdet
Bl.a. på grund af NOFs ihærdige undersøgelses- og oplysningsarbejde er 2 kommunale forringelser afværget.

Sammen med tilsvarende foreninger i Sakskøbing og Stubbekøbing har NOF overbevist kommunen om, at den i forvejen meget indskrænkede borgerservice i de 3 byer ikke skal ødelægges yderligere.

Desuden har kommunen tilbagekaldt de oprindelige planer om at undlade at vedligeholde strande ved Skansen.
 

Margueritruten
NOF har forlængst i 3 versioner udgivet en brochure om Margueritruten. Nu kan man se en film, der viser billeder fra rutens gang gennem Nystedegnen. Eller det er nok snarere en billedserie med musik.

I den anledning trækker vi lod om en lille præmie, mellem dem, der kan identificere hvad det er for en musik, der ledsager filmen. Vi kan røbe, at musikkens ophavsmand er født på Lolland, og at et kig på kalenderen kan give et godt fingerpeg om denne person. Send jeres forslag til: redaktionen@nysted.dk
 

Naturguide Nysted og omegn
I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, har NOF udarbejdet en "Naturguide" til Nysted og omegn.

Den fortæller i meget kort form om alle mulige aspekter af vores lokale natur, som både vi fastboende og alle slags besøgende i høj grad kan værdsætte.

Den findes som PDF-fil, der kan hentes og udprintes og som en htm-side, der er tilpasset visning på en telefon.

Kalenderen
Det er måske en god ide at læse i kalenderen en gang imellem. Her er hvad der i øjeblikket er noteret for resten af juli og august:

 

En god historie
På forsiden af Nysted.dk står tit noget i denne retning: Støt lokale initiativer: foreninger, erhvervsliv, begivenheder ....

Det er der mange gode grunde til at gøre. Her er en af dem: En lokal person handlede i Nysted Trælast, og fik ved en fejl 100 kr. for lidt tilbage. Dagen efter ringede man til kunden og fortalte, at fejlen var blevet opdaget, og kunden fik sine 100 kr.
 

Gør din nabo
opmærksom på Nyhedsbrevet og Nysted.dk
 

   
Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet