Tilbage til forsiden

 

Nyhedsbrevet....
 om Nysted og omegn
november - 2014
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer

Fuglsang-succes
I har måske hørt om den igangværende succesrige udstilling på Fuglsang af malerier af Laurits Tuxen. NOF siger tillykke med succesen og håber noget lige så velbesøgt kan følge senere.

Fordi Fuglsang ligger tæt på Nysted, så at sige på vejen til Nysted, har NOF en drøm om at lokke flere af de besøgende videre sydpå. NOF forsøger i øjeblikket at få opsat et Nysted-vejskilt ved museets udkørsel og at få lov til at placere diverse af vores brochurer i indgangspartiet.
 

Bordtennis på tværs af Femernbælt :-)
På opfordring af bl.a. NOF, der deltager i Femernbælt Netværk, har Nysted Skole  takket ja til en invitation fra Stadt Fehmarn om at deltage i et bordtennisstævne på Femern. 16 elever drager af sted og spiller på livet løs d. 16. november.
 

Kultursti Nysted
Nysted Bevaringsforening og NOF har i samarbejde med Guldborgsund Kommune udgivet en folder, "Nysted kultursti, en guide til Nysteds lyksaligheder.

Kulturstien fører den vandrende gennem byens hovedgade, langs havn og Rørsø og forbi markante bygninger. Ideen er at give et helhedsindtryk af den gamle købstad.

Se folderen her, eller hent den på rådhuset en stilfærdig torsdag eftermiddag.

Ren by
Gennem efterhånden en del år, har Danmarks Naturfredningsforening hvert år i april med lokal hjælp samlet affald ind overalt i Danmark. Den lokale afdeling af DN har i alle årene deltaget, men desværre uden den store opbakning fra områdets beboere.

De senere år har kræfter i Kettinge og Frejlev arrangeret deres egen kampagne på et selvvalgt tidspunkt, og de har heldigvis formået at tiltrække ret mange aktive.

Nu har flere folk i Nysted by foreslået, at NOF engagerer sig i et projekt "Ren by", der i første omgang skal tage udgangspunkt i byen. Man kan spørge sig selv om hvorfor, man skal rydde op efter andres svineri, men det er vel rigtigt, at jo mere opmærksomhed, der er om et spørgsmål, jo flere tænker over deres egen rolle?

Så hvad siger du? Har du lyst til at deltage? Eller synes du det er overflødigt eller ligefrem dumt? - Skriv til redaktionen om din holdning, og hold øje med hvad projektet udvikler sig til.
 

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet