Tilbage til forsiden

 

Nyhedsbrevet....
 om Nysted og omegn
juni - 2014
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

NB. Nyhedsbrevet er skrevet med skrifttypen Trebuchet, og vil muligvis fremtræde forkert, hvis den skrifttype ikke findes på din computer

Nysted Havnefestival 2014
"Tider skifter og sæder ændres" sagde man i gamle dage. Sidste år afholdt NOF i samarbejde med Lions og Nysted Sejlklub en "Nystedfestival" i Kalkgravsområdet. I år er festivalen flyttet tilbage til havnen og har skiftet navn til "Nysted Havnefestival", men det er de samme kræfter, der står bag arrangementet.
Læs programmet her.

Festivalens formål er bl.a. at skabe opmærksomhed om Nysted og omegn.
Læs mere her.
 

Lyrik- og visefestival 2014
er slut, men NOF ønsker arrangørerne tillykke med den succesfulde arrangement og håber at noget festivalen vil blive en tilbagevendende begivenhed.

 

Seneste bestyrelsesmøde i NOF
Læs referatet af mødet d. 22. maj.

 
 
Nysted.dk
har nu eksisteret i 4 år, som et fælles talerør for alle aktiviteter i Nysted og omegn. Vi møder stadig lokale beboere, der ikke kender til hjemmesiden og dens muligheder eller til dette nyhedsbrev.

Alle aktiviteter, der findes sted i det område, der tidligere var Nysted Kommune, og som er åbne for offentligheden, kan blive optaget på vores kalender.

Har man sin egen hjemmeside, henviser vi til den. Har man ikke det, sender man bare en kort tekst til redaktionen@nysted.dk og vips, så står man på kalenderen.
 

Nyhedsbrevet udkommer efter behov 6-12 gange om året.
Spred rygtet og opfordr folk til at tilmelde sig!
Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet