Tilbage til forsiden


 

Nyhedsbrevet....
 om Nysted og omegn
januar - 2013
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk
Nytårshilsen Ved nytåret ser man både tilbage og frem. Hvad er er sket i det forgangne år, hvad nåede vi (eller ikke) og hvad vil vi med det nye år. Hvis man endnu ikke har set hvad NOFs bestyrelse og formand skrev for 14 dage siden, kan man se det her.
NOFs bestyrelse har i øvrigt d. 13. december holdt møde med en lang dagsorden. Man drøftede bl.a. samarbejdet med egnens øvrige foreninger, "Projekt: Det gode værtskab", Fortælleaftenen i Nysted Biograf og tankerne om en evt. privatisering af Nysted Havn. Læs referatet her
Affaldsindsamling Igennem mange år har Danmarks Naturfredningsforening stået bag en årlig kampagnedag, der skal sætte fokus på vores holdning til at smide affald tilfældige steder i naturen. Alle kan bidrage på egen hånd til oprydningen og forsøget på at ændre natursvinenes opførsel, men man kan også tilslutte sig lokale arrangementer. Her på egnen står bl.a. den lokale afdeling af Naturfredningsforeningen bag et arrangement på selve dagen, d. 21 april kl. 10, mens Kettinge Bylav holder sin "Skrald-sammen dag" d. 23 marts kl. 9.30.
Påskelilje-land Efter kampagnedagen i oktober hvor frivillige plantede påskeliljer mange steder rundt om i den tidligere Nysted Kommune, har Dagligbrugsen i Nysted doneret sit restlager af blomsterløg, der sammen med enkelte privates overskud af løg er blev sat i jorden. Nu kan vi forhåbentlig glæde os til et smukt syn om nogle måneder. Husk at donere evt. overskydende løg
til formålet eller selv at plante dem i kommunens rabatter.

NOFs hjemmeside Nysted.dk har, siden den blev etableret i juli 2010, haft konstant fremgang i brug, forhåbentlig fordi brugerne synes de får gode oplysninger der. For at stedet kan blive endnu bedre, vil redaktionen opfordre alle til at bidrage med ros og ris, oplysninger til aktivitetskalenderen samt interessante historier om vores egn. Klik her og se grafen til højre i større format og øvrige oplysninger om hjemmesiden.

Nyhedsbrevet udkommer efter behov 6-12 gange om året.
Spred rygtet og opfordr folk til at tilmelde sig!
 
Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet