Tilbage til forsiden


 

Nyhedsbrevet Nysted
 Om Nysted og omegn - oktober
nr. 2 - 2012
Udgivet af Nysted og omegns Fællesråd redaktionen@nysted.dk
Se oplysninger om foreningen her: www.Nysted.dk

Fortælleaften i Nysted Biografteater,
mandag d. 12. november kl. 19-22. Hvad er Nysted og omegn for et samfund, hvem bor der og hvorfor, hvilke herligheder byder vores område på, hvad er vi stolte af osv.  Læs mere her

Påskelilje-land Kampagnestaben vil lige minde om, at  på lørdag d. 27 kl. 10 er det løgplantningstid. Som det ser ud nu bliver det fint vejr med solskin og omkring 5°. Vi kan sagtens bruge flere aktive, så hvis du har tid, kan du melde dig på denne adresse: redaktionen@nysted.dk

Læs mere om projektet her: http://www.nysted.dk/Paaskeliljeland.htm

Wikipedia er et brugerstyret internetleksikon, hvor man p.t. kan finde over 170 forskellige artikler om Nysted og omegn, om steder, personer og fænomener, kort sagt alt, der har forbindelse til vores egn. Hvis man synes, der mangler noget, kan man selv tilføje det (efter visse regler). For nylig er artiklen om Nysted Vandtårn f. eks. blevet opdateret, og der er skrevet nye artikler om Frederik Christian Raben, der ejede Ålholm 1791-1838,  og om Villa Marina, det sære hus i Adelgade skråt over for Rådhuset. Man kan få et overblik over alle artikler fra denne side: Nysted og omegn.
Riderute Lolland-Falster Redaktionen er for nylig gjort opmærksom på denne hjemmeside: Riderute Lolland-Falster, der bl.a. fortæller om bestræbelserne på at udvikle et sammenhængende system af køre- og rideruter på Lolland-Falster.
Nyhedsbrevet udkommer normalt ca. hver anden måned, men på grund af "Påskelilje-kampagnen" og "Fortælleaftenen" har vi nu sendt 2 numre ud i oktober. Hvis man synes, nyhedsbrevet fortjener udbredelse, så fortæl det til mulige modtagere, hvis man synes, det er overflødigt eller dårligt, så fortæl det til redaktionen.

Hvis nyhedsbrevet ser "mærkeligt" ud kan man også læse det her

Venlig hilsen redaktionen.

Her kan man til- og framelde sig nyhedsbrevet